Barreto Hernández, J. A., & Rodríguez Bravo, M. L. (2018). Inocuidad del queso fresco en la industria láctea “NAKARLAU” mediante implementación de procedimientos operativos estandarizados y de saneamiento.
Citace podle Chicago (17th ed.)Barreto Hernández, Jacinto Antonio, a Marian Lourdes Rodríguez Bravo. Inocuidad Del Queso Fresco En La Industria Láctea “NAKARLAU” Mediante Implementación De Procedimientos Operativos Estandarizados Y De Saneamiento. 2018.
Citace podle MLA (9th ed.)Barreto Hernández, Jacinto Antonio, a Marian Lourdes Rodríguez Bravo. Inocuidad Del Queso Fresco En La Industria Láctea “NAKARLAU” Mediante Implementación De Procedimientos Operativos Estandarizados Y De Saneamiento. 2018.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..