Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Oña Loor, F. E., & Zambrano Bermeo, M. E. (2022). Evaluación en la implementación de buenas prácticas de manufactura del queso condimentado en la microempresa “El Chivito”.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Oña Loor, Fabricio Enrique, και Mario Eduardo Zambrano Bermeo. Evaluación En La Implementación De Buenas Prácticas De Manufactura Del Queso Condimentado En La Microempresa “El Chivito”. 2022.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Oña Loor, Fabricio Enrique, και Mario Eduardo Zambrano Bermeo. Evaluación En La Implementación De Buenas Prácticas De Manufactura Del Queso Condimentado En La Microempresa “El Chivito”. 2022.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.