Lua APA (7ú heag.)

Alcívar Santana, J. L., & Bazurto Bermejo, Y. A. (2022). Evaluación fisicoquímica, bromatológica, microbiológica y sensorial de una bebida energizante a partir de alga chlorella y pulpa de borojó (Alibertia patinoi).

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Alcívar Santana, Joselyn Leonela, agus Yimer Alejandro Bazurto Bermejo. Evaluación Fisicoquímica, Bromatológica, Microbiológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Alga Chlorella Y Pulpa De Borojó (Alibertia Patinoi). 2022.

Lua MLA (9ú heag.)

Alcívar Santana, Joselyn Leonela, agus Yimer Alejandro Bazurto Bermejo. Evaluación Fisicoquímica, Bromatológica, Microbiológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Alga Chlorella Y Pulpa De Borojó (Alibertia Patinoi). 2022.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.