Alcívar Santana, J. L., & Bazurto Bermejo, Y. A. (2022). Evaluación fisicoquímica, bromatológica, microbiológica y sensorial de una bebida energizante a partir de alga chlorella y pulpa de borojó (Alibertia patinoi).
Chicago-referens (17:e uppl.)Alcívar Santana, Joselyn Leonela, och Yimer Alejandro Bazurto Bermejo. Evaluación Fisicoquímica, Bromatológica, Microbiológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Alga Chlorella Y Pulpa De Borojó (Alibertia Patinoi). 2022.
MLA-referens (9:e uppl.)Alcívar Santana, Joselyn Leonela, och Yimer Alejandro Bazurto Bermejo. Evaluación Fisicoquímica, Bromatológica, Microbiológica Y Sensorial De Una Bebida Energizante a Partir De Alga Chlorella Y Pulpa De Borojó (Alibertia Patinoi). 2022.
Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.