Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Moreira López, J. J. (2022). Incidencia del tiempo y temperatura de almacenamiento en la calidad microbiológica y estabilidad de la textura en carne de chame (Dormitatos Latinfrons).

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Moreira López, Jaime Javier. Incidencia Del Tiempo Y Temperatura De Almacenamiento En La Calidad Microbiológica Y Estabilidad De La Textura En Carne De Chame (Dormitatos Latinfrons). 2022.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Moreira López, Jaime Javier. Incidencia Del Tiempo Y Temperatura De Almacenamiento En La Calidad Microbiológica Y Estabilidad De La Textura En Carne De Chame (Dormitatos Latinfrons). 2022.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.