APA-ийн эшлэл(7 дахь хэвлэлт)

Vidal Moreira, L. A. (2013). Evaluación del porcentaje de leche de soya, edulcorante y lecitina sobre la viscosidad y las características organolépticas de una bebida láctea.

Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)

Vidal Moreira, Luis Alexander. Evaluación Del Porcentaje De Leche De Soya, Edulcorante Y Lecitina Sobre La Viscosidad Y Las Características Organolépticas De Una Bebida Láctea. 2013.

MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)

Vidal Moreira, Luis Alexander. Evaluación Del Porcentaje De Leche De Soya, Edulcorante Y Lecitina Sobre La Viscosidad Y Las Características Organolépticas De Una Bebida Láctea. 2013.

Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.