Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Zambrano Flores, F. M. (2019). Influencia del tiempo de inmersión en soluciones de enzimas proteolícas de pitahaya (hylocereus undatus) sobre la textura de la carne bovina.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Zambrano Flores, Freddy Miguel. Influencia Del Tiempo De Inmersión En Soluciones De Enzimas Proteolícas De Pitahaya (hylocereus Undatus) Sobre La Textura De La Carne Bovina. 2019.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Zambrano Flores, Freddy Miguel. Influencia Del Tiempo De Inmersión En Soluciones De Enzimas Proteolícas De Pitahaya (hylocereus Undatus) Sobre La Textura De La Carne Bovina. 2019.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.