APA-ийн эшлэл(7 дахь хэвлэлт)

Andrade López, C. J., & Moreira Caldas, M. B. (2019). Implementación del sistema HACCP en el proceso de elaboración del queso fresco en el taller de lácteos de la ESPAM MFL.

Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)

Andrade López, Cristhian José, ба María Belén Moreira Caldas. Implementación Del Sistema HACCP En El Proceso De Elaboración Del Queso Fresco En El Taller De Lácteos De La ESPAM MFL. 2019.

MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)

Andrade López, Cristhian José, ба María Belén Moreira Caldas. Implementación Del Sistema HACCP En El Proceso De Elaboración Del Queso Fresco En El Taller De Lácteos De La ESPAM MFL. 2019.

Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.