Diseño de un producto de turismo alternativo para la conservación de los recursos naturales y culturales, embalse Sixto Durán Ballén
This research aims to design a product of alternative tourism for the conservation of natural and cultural resources in the Sixto Duran Ballen reservoir, in order to boost tourism in the Bolivar canton. The theoretical framework was developed to support the topic being studied, the methodology used...
Saved in:
Main Author: | Andrade Cortez, Gloria Estefanía (author) |
---|---|
Other Authors: | Vera Fuentes, Yéssica Gicela (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/120 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Calidad del agua de las micro-cuencas de membrillo del embalse Sixto Durán Ballén
by: Espinel Pino, Verónica Dayana
Published: (2012) -
Calidad del agua de las micro-cuencas de membrillo del embalse Sixto Durán Ballén
by: Espinel Pino, Verónica Dayana
Published: (2012) -
Determinación del nivel de eutrofización del Embalse Sixto Duran Ballén mediante índices de estado trófico.
by: Moreira Santos, Joselyn Yeritza
Published: (2016) -
Obtención de bioetanol del Jacinto de agua (eichhornia crassipe) proveniente del embalse Sixto Durán Ballén mediante proceso enzimático
by: Terán Guerrero, Johnny Efrain
Published: (2013) -
Curvas guías de operación en el control eficiente del embalse Sixto Durán Ballén para gestionar sustentablemente el patrimonio hídrico
by: Cedeño Chávez, José Enrique
Published: (2017)