Cedeño Guadamud, H. W., & Zambrano Mera, J. M. (2019). Efecto de la pulpa de mango y aloe vera en la composición fisicoquímica de una bebida láctea fermentada.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Cedeño Guadamud, Holger Wimberley, και Jessenia Marilyn Zambrano Mera. Efecto De La Pulpa De Mango Y Aloe Vera En La Composición Fisicoquímica De Una Bebida Láctea Fermentada. 2019.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Cedeño Guadamud, Holger Wimberley, και Jessenia Marilyn Zambrano Mera. Efecto De La Pulpa De Mango Y Aloe Vera En La Composición Fisicoquímica De Una Bebida Láctea Fermentada. 2019.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.