Castro García, M. R. (2019). Caracterización de propiedades físicas y antimicrobianas in vitro de un recubrimiento comestible a base de muyuyo (cordia lutea lam.) y quitosano.
Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)Castro García, Marlon Reinaldo. Caracterización De Propiedades Físicas Y Antimicrobianas in Vitro De Un Recubrimiento Comestible a Base De Muyuyo (cordia Lutea Lam.) Y Quitosano. 2019.
MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)Castro García, Marlon Reinaldo. Caracterización De Propiedades Físicas Y Antimicrobianas in Vitro De Un Recubrimiento Comestible a Base De Muyuyo (cordia Lutea Lam.) Y Quitosano. 2019.
Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.