Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Basurto Vera, K. M., & Franco Salvatierra, S. P. (2019). Efecto del extracto de ajo (allium sativum) sobre la conservación del chorizo parrillero del cerdo criollo negro ibérico.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Basurto Vera, Katherine Monserrate, και Silvia Patricia Franco Salvatierra. Efecto Del Extracto De Ajo (allium Sativum) Sobre La Conservación Del Chorizo Parrillero Del Cerdo Criollo Negro Ibérico. 2019.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Basurto Vera, Katherine Monserrate, και Silvia Patricia Franco Salvatierra. Efecto Del Extracto De Ajo (allium Sativum) Sobre La Conservación Del Chorizo Parrillero Del Cerdo Criollo Negro Ibérico. 2019.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.