Lua APA (7ú heag.)

Ferrín Ferrín, P. A., & Loor Mendoza, B. A. (2022). Efecto de lactosuero dulce y alga espirulina sobre las características fisicoquímicas, organolépticas y porcentaje proteico de una bebida refrescante de mango.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Ferrín Ferrín, Pablo Antonio, agus Bryan Agustín Loor Mendoza. Efecto De Lactosuero Dulce Y Alga Espirulina Sobre Las Características Fisicoquímicas, Organolépticas Y Porcentaje Proteico De Una Bebida Refrescante De Mango. 2022.

Lua MLA (9ú heag.)

Ferrín Ferrín, Pablo Antonio, agus Bryan Agustín Loor Mendoza. Efecto De Lactosuero Dulce Y Alga Espirulina Sobre Las Características Fisicoquímicas, Organolépticas Y Porcentaje Proteico De Una Bebida Refrescante De Mango. 2022.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.