Identificación bacteriana del aire en el taller de procesos cárnicos de la ESPAM - MFL
The research was carried out in order to identify the bacteria present in the air at the ESPAM MFL meat processing workshop, in order to subsequently determine the possible risks to the health of the personnel working there. Three interviews were used to collect information from the study area and t...
Saved in:
Main Author: | Marcillo García, Sulay Katherine (author) |
---|---|
Other Authors: | Zambrano Zambrano, Diana Margarita (author) |
Format: | bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/1439 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Evaluación de la flora bacteriana del semen de reproductores de la unidad hato porcino ESPAM MFL
by: Vera Cifuentes, Yeisson Bladimir
Published: (2018) -
Identificación de dermatopatías bacterianas en perros
by: Cumbe Vásquez, Priscila Carolina
Published: (2018) -
Evaluación microbiológica de la calidad del aire en las áreas del Laboratorio de Microbiología del Hospital de Especialidades de las Fuerzas Armadas N°1
by: Quishpe Nasimba, Jean Pierre
Published: (2021) -
Disbiosis bacteriana y su efecto en enfermedades bucales: una revisión bibliográfica
by: Enderica Cárdenas, César Augusto
Published: (2022) -
Estudio de factibilidad en la elaboración de mortadela pizza en el taller de cárnicos ESPAM MFL
by: Mendoza Reyna, Silvia Verónica
Published: (2013)