Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Barberan Macías, A. M., & Moreira Gaón, M. B. (2023). Efecto de condiciones de tostado en dos variedades de cacao sobre las propiedades fisicoquímicas y sensoriales del licor.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Barberan Macías, Anggie Melissa, και María Belén Moreira Gaón. Efecto De Condiciones De Tostado En Dos Variedades De Cacao Sobre Las Propiedades Fisicoquímicas Y Sensoriales Del Licor. 2023.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Barberan Macías, Anggie Melissa, και María Belén Moreira Gaón. Efecto De Condiciones De Tostado En Dos Variedades De Cacao Sobre Las Propiedades Fisicoquímicas Y Sensoriales Del Licor. 2023.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.