Barreiro Solórzano, M. L., & Vera Zambrano, L. A. (2017). Efecto del ácido ascórbico en el pardeamiento enzimático de la pulpa de pitahaya (Hylocereus undatus) almacenada a diferentes temperaturas de congelación.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Barreiro Solórzano, María Lilisbeth, και Leydi Auxiliadora Vera Zambrano. Efecto Del ácido Ascórbico En El Pardeamiento Enzimático De La Pulpa De Pitahaya (Hylocereus Undatus) Almacenada a Diferentes Temperaturas De Congelación. 2017.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Barreiro Solórzano, María Lilisbeth, και Leydi Auxiliadora Vera Zambrano. Efecto Del ácido Ascórbico En El Pardeamiento Enzimático De La Pulpa De Pitahaya (Hylocereus Undatus) Almacenada a Diferentes Temperaturas De Congelación. 2017.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.