APA citiranje

Barreiro Solórzano, M. L., & Vera Zambrano, L. A. (2017). Efecto del ácido ascórbico en el pardeamiento enzimático de la pulpa de pitahaya (Hylocereus undatus) almacenada a diferentes temperaturas de congelación.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Barreiro Solórzano, María Lilisbeth, and Leydi Auxiliadora Vera Zambrano. Efecto Del ácido Ascórbico En El Pardeamiento Enzimático De La Pulpa De Pitahaya (Hylocereus Undatus) Almacenada a Diferentes Temperaturas De Congelación. 2017.

MLA citiranje

Barreiro Solórzano, María Lilisbeth, and Leydi Auxiliadora Vera Zambrano. Efecto Del ácido Ascórbico En El Pardeamiento Enzimático De La Pulpa De Pitahaya (Hylocereus Undatus) Almacenada a Diferentes Temperaturas De Congelación. 2017.

Opozorilo: Ti citati niso vedno 100% točni.