Adición de extracto de orégano (origanum vulgare) en la alimentación de cerdos en fase de engorde y su efecto en parámetros productivos

The purpose of this research was to evaluate the effect of improving Kydo® extract (Origanum vulgare) in fattening pigs, its effect on production parameters and fecal antibacterial activity (CFU/g) (Staphylococcus aureus and Escherichia coli). Eighteen piglets (males) of the Landrace x Pietrain bree...

Disgrifiad llawn

Wedi'i Gadw mewn:
Manylion Llyfryddiaeth
Prif Awdur: Andrade Castro, Galo Vinicio (author)
Awduron Eraill: Zambrano Gómez, Mario René (author)
Fformat: bachelorThesis
Iaith:spa
Cyhoeddwyd: 2022
Pynciau:
Mynediad Ar-lein:http://repositorio.espam.edu.ec/handle/42000/1774
Tagiau: Ychwanegu Tag
Dim Tagiau, Byddwch y cyntaf i dagio'r cofnod hwn!