Lua APA (7ú heag.)

López Mendoza, G. D., & Sabando Mendoza, V. A. (2021). Evaluación de características bromatológicas y microbiológicas en un yogur usando tres variedades de zapallo como ingrediente alternativo en la industria láctea.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

López Mendoza, Gema Dolores, agus Viviana Aracely Sabando Mendoza. Evaluación De Características Bromatológicas Y Microbiológicas En Un Yogur Usando Tres Variedades De Zapallo Como Ingrediente Alternativo En La Industria Láctea. 2021.

Lua MLA (9ú heag.)

López Mendoza, Gema Dolores, agus Viviana Aracely Sabando Mendoza. Evaluación De Características Bromatológicas Y Microbiológicas En Un Yogur Usando Tres Variedades De Zapallo Como Ingrediente Alternativo En La Industria Láctea. 2021.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.