Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Calderón Marcillo, C. M., & Mendoza Guerrero, A. S. (2022). Tiempo y temperatura del tostado de la almendra de melón en la reducción de toxicidad alergénica previo al cubrimiento con chocolate.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Calderón Marcillo, Carmen María, και Angie Selena Mendoza Guerrero. Tiempo Y Temperatura Del Tostado De La Almendra De Melón En La Reducción De Toxicidad Alergénica Previo Al Cubrimiento Con Chocolate. 2022.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Calderón Marcillo, Carmen María, και Angie Selena Mendoza Guerrero. Tiempo Y Temperatura Del Tostado De La Almendra De Melón En La Reducción De Toxicidad Alergénica Previo Al Cubrimiento Con Chocolate. 2022.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.