Chumo Chávez, N. E., & Rodríguez Gia, J. L. (2018). Influencia de la sustitución parcial de harinas de cáscara de frutas en perfil de textura y calidad nutricional de una galleta.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Chumo Chávez, Nieve Estefanía, και José Luis Rodríguez Gia. Influencia De La Sustitución Parcial De Harinas De Cáscara De Frutas En Perfil De Textura Y Calidad Nutricional De Una Galleta. 2018.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)Chumo Chávez, Nieve Estefanía, και José Luis Rodríguez Gia. Influencia De La Sustitución Parcial De Harinas De Cáscara De Frutas En Perfil De Textura Y Calidad Nutricional De Una Galleta. 2018.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.