APA način citiranja (7. izdanje)

Chumo Chávez, N. E., & Rodríguez Gia, J. L. (2018). Influencia de la sustitución parcial de harinas de cáscara de frutas en perfil de textura y calidad nutricional de una galleta.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Chumo Chávez, Nieve Estefanía, i José Luis Rodríguez Gia. Influencia De La Sustitución Parcial De Harinas De Cáscara De Frutas En Perfil De Textura Y Calidad Nutricional De Una Galleta. 2018.

MLA način citiranja (9. izdanje)

Chumo Chávez, Nieve Estefanía, i José Luis Rodríguez Gia. Influencia De La Sustitución Parcial De Harinas De Cáscara De Frutas En Perfil De Textura Y Calidad Nutricional De Una Galleta. 2018.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.