Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Párraga Sabando, E. M., & Zambrano Tapia, M. d. l. Á. (2014). Concentraciones de licor de cacao y espirulina (Spirulina platensis) como potencializador proteico en la elaboración de chocolate en barra.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Párraga Sabando, Estefanía Mercedes, και María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Párraga Sabando, Estefanía Mercedes, και María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.