APA način citiranja (7. izdanje)

Párraga Sabando, E. M., & Zambrano Tapia, M. d. l. Á. (2014). Concentraciones de licor de cacao y espirulina (Spirulina platensis) como potencializador proteico en la elaboración de chocolate en barra.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Párraga Sabando, Estefanía Mercedes, i María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.

MLA način citiranja (9. izdanje)

Párraga Sabando, Estefanía Mercedes, i María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.