Párraga Sabando, E. M., & Zambrano Tapia, M. d. l. Á. (2014). Concentraciones de licor de cacao y espirulina (Spirulina platensis) como potencializador proteico en la elaboración de chocolate en barra.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումPárraga Sabando, Estefanía Mercedes, and María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.
MLA (9րդ խմբ.) ՄեջբերումPárraga Sabando, Estefanía Mercedes, and María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.