Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Párraga Sabando, E. M., & Zambrano Tapia, M. d. l. Á. (2014). Concentraciones de licor de cacao y espirulina (Spirulina platensis) como potencializador proteico en la elaboración de chocolate en barra.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Párraga Sabando, Estefanía Mercedes, i María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)

Párraga Sabando, Estefanía Mercedes, i María de los Ángeles Zambrano Tapia. Concentraciones De Licor De Cacao Y Espirulina (Spirulina Platensis) Como Potencializador Proteico En La Elaboración De Chocolate En Barra. 2014.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..