Elaboración de sopa instantánea a partir de harina de haba

El presente proyecto se enfocó en utilizar el haba (Vicia faba, L.) para la elaboración de la sopa instantánea con elevado valor nutricional, ya que constituye una fuente importante de hidratos de carbono y proteínas por su contenido en fibras. El haba es un producto autóctono de la serranía ecuator...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Macías García, Johanna Elizabeth (author)
Eará dahkkit: Vinces Bravo, Rita Jackeline (author)
Materiálatiipa: bachelorThesis
Giella:spa
Almmustuhtton: 2011
Fáttát:
Liŋkkat:http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/19044
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa