Prado Lince, M. L., & Zambrano Vera, C. S. (2015). Caracterización del proceso de fermentación del cacao variedad nacional mediante el uso de técnicas moleculares y de detección de compuestos de aroma.
Чикаго-гийн эшлэл (17 дахь хэвлэлт)Prado Lince, Mónica Lissette, ба Cynthia Sulay Zambrano Vera. Caracterización Del Proceso De Fermentación Del Cacao Variedad Nacional Mediante El Uso De Técnicas Moleculares Y De Detección De Compuestos De Aroma. 2015.
MLA -ийн эшлэл (9 дэх хэвлэлт)Prado Lince, Mónica Lissette, ба Cynthia Sulay Zambrano Vera. Caracterización Del Proceso De Fermentación Del Cacao Variedad Nacional Mediante El Uso De Técnicas Moleculares Y De Detección De Compuestos De Aroma. 2015.
Анхааруулга: Эдгээр ишлэлүүд үргэлж 100% үнэн зөв биш байж магадгүй.