Procesamiento de la malanga en la provincia de santo domingo de los tsáchilas y comercialización de “malanga lista para freír” en la ciudad de Guayaquil
The present Project was madden in Guayaquil city, province of Guayas, the main objective was to analyze the acceptation level of introducing a food product that use as raw material a root which scientific name is Xanthosoma Saggitifolium (Malanga) into the Guayaquil market, this root is part of the...
Saved in:
Main Author: | Arias Herrera, Paola Andrea (author) |
---|---|
Other Authors: | Castro Burgos, Sindy Paola (author), Paredes Guerrero, Zaida Dennys (author), Mejia Coronel, Marco Tulio (author) |
Format: | article |
Language: | spa |
Published: |
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/4912 |
Tags: |
![]()
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Procesamiento de la malanga en la provincia de santo domingo de los tsáchilas y comercialización de “malanga lista para freír” en la ciudad de Guayaquil proyecto de graduación
by: Arias Herrera, Paola Andrea
Published: (2009) -
Estudio de mercado para la exportación de la Malanga en la Novena Región de Temuco- Chile
by: Corella Erazo, María Belén
Published: (2012) -
Proyecto de producción y comercialización de malanga
by: Pesantez Meneses, Cristina Elizabeth
Published: (2002) -
Elaboración de hojuelas fritas de malanga (Xanthosoma sagittifolium) aplicando fritura al vacío
by: Vallejo Galárraga, Elena Alexandra
Published: (2017) -
Plan de comercialización de productos derivados de la malanga en Guayaquil
by: López Onofre, Karla Alejandra
Published: (2008)