Critical essay of the concept of Gastronomic Tourism between culture, heritage and travel: Análisis crítico del concepto de Turismo Gastronómico entre cultura, patrimonio y viaje.
The objective of the text is to reflect on the concept that has been built up around displacement, presuming, it is motivated by gastronomy. In order to invite the discussion of this phenomenon which may well be called culture, the method of document analysis is used to question discourses about the...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Arias Castañeda, Esteban (author) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Pozo Moreano, Rubén (author) |
Μορφή: | article |
Γλώσσα: | spa |
Έκδοση: |
2021
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | https://publicaciones.udet.edu.ec/index.php/ricit/article/view/107 |
Ετικέτες: |
![]()
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
Παρόμοια τεκμήρια
-
Fondas and their artisanal foods as a form of attracting gastronomic tourism to the city of Puebla : Las fondas y sus alimentos artesanales como fuente de atracción turístico gastronómico en la ciudad de Puebla
ανά: Acle Mena, Ramón Sebastián
Έκδοση: (2022) -
Characterization of food routes as potential tourist elements in rural areas. Case study: the central zone of Manabí-Ecuador
ανά: Félix Mendoza, Ángel Guillermo
Έκδοση: (2021) -
Community tourism in Latin America, a concept in development
ανά: Cabanilla Vásconez, Enrique
Έκδοση: (2018) -
Analysis of the potential in the field of gastronomic industrial tourism within the province of Córdoba according to location: Análisis del potencial en materia de turismo industrial gastronómico dentro de la provincia de Córdoba según localidad
ανά: Millán Vázquez de la Torre, Mª Genoveva
Έκδοση: (2016) -
Diseño de una aplicación con realidad aumentada para la promoción de la gastronomía ecuatoriana en Sabadell, España.
ανά: Rojas Romero, Paúl Sebastián
Έκδοση: (2023)