Critical essay of the concept of Gastronomic Tourism between culture, heritage and travel: Análisis crítico del concepto de Turismo Gastronómico entre cultura, patrimonio y viaje.
The objective of the text is to reflect on the concept that has been built up around displacement, presuming, it is motivated by gastronomy. In order to invite the discussion of this phenomenon which may well be called culture, the method of document analysis is used to question discourses about the...
Gorde:
Egile nagusia: | Arias Castañeda, Esteban (author) |
---|---|
Beste egile batzuk: | Pozo Moreano, Rubén (author) |
Formatua: | article |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
2021
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | https://publicaciones.udet.edu.ec/index.php/ricit/article/view/107 |
Etiketak: |
![]()
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Fondas and their artisanal foods as a form of attracting gastronomic tourism to the city of Puebla : Las fondas y sus alimentos artesanales como fuente de atracción turístico gastronómico en la ciudad de Puebla
nork: Acle Mena, Ramón Sebastián
Argitaratua: (2022) -
Characterization of food routes as potential tourist elements in rural areas. Case study: the central zone of Manabí-Ecuador
nork: Félix Mendoza, Ángel Guillermo
Argitaratua: (2021) -
Community tourism in Latin America, a concept in development
nork: Cabanilla Vásconez, Enrique
Argitaratua: (2018) -
Analysis of the potential in the field of gastronomic industrial tourism within the province of Córdoba according to location: Análisis del potencial en materia de turismo industrial gastronómico dentro de la provincia de Córdoba según localidad
nork: Millán Vázquez de la Torre, Mª Genoveva
Argitaratua: (2016) -
Diseño de una aplicación con realidad aumentada para la promoción de la gastronomía ecuatoriana en Sabadell, España.
nork: Rojas Romero, Paúl Sebastián
Argitaratua: (2023)