Operational Deficiencies in rural gastronomic establishments: Case Mindo: Deficiencias Operativas en establecimientos gastronómicos rurales: Caso Mindo
The present investigation was carried out in the rural parish of Mindo and aims to identify the main operational failures in collective feeding establishments. The article addresses central issues such as food handling, handler hygiene and facilities, waste management and inadequate personnel work h...
Guardat en:
Autor principal: | Proaño Varela, Jonathan Santiago (author) |
---|---|
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2019
|
Matèries: | |
Accés en línia: | https://publicaciones.udet.edu.ec/index.php/ricit/article/view/63 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Dimensions and indicators for the valuation of gastronomic tourist destinations: Dimensiones e indicadores para la valoración de destinos turísticos gastronómicos
per: Morán, Viviana
Publicat: (2023) -
Critical essay of the concept of Gastronomic Tourism between culture, heritage and travel: Análisis crítico del concepto de Turismo Gastronómico entre cultura, patrimonio y viaje.
per: Arias Castañeda, Esteban
Publicat: (2021) -
Evaluation of standardized operating and sanitation procedures in the pig slaughtering process
per: Moreira, Howard José
Publicat: (2019) -
Fondas and their artisanal foods as a form of attracting gastronomic tourism to the city of Puebla : Las fondas y sus alimentos artesanales como fuente de atracción turístico gastronómico en la ciudad de Puebla
per: Acle Mena, Ramón Sebastián
Publicat: (2022) -
RIESGOS DE CONTAMINACIÓN QUÍMICA EN LECHE Y SUS DERIVADOS
per: Reyna, Sixto
Publicat: (2022)