Analysis of the potential in the field of gastronomic industrial tourism within the province of Córdoba according to location: Análisis del potencial en materia de turismo industrial gastronómico dentro de la provincia de Córdoba según localidad
Food products are increasingly a tourist attraction to visit certain places, as they reflect the gastronomy, culture and traditions of the areas where they are located. In this article a geographic analysis of the main products or raw materials representative of each town or locality that make up th...
Gardado en:
Autor Principal: | Millán Vázquez de la Torre, Mª Genoveva (author) |
---|---|
Outros autores: | Hernández Rojas, Ricardo David (author), Dancausa Millán, Mª Genoveva (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2016
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://publicaciones.udet.edu.ec/index.php/ricit/article/view/90 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
La gastronomía como atractivo turístico primario en el centro histórico de Quito
por: Romero Corral, Juan Francisco
Publicado: (2018) -
Las denominaciones de origen y las indicaciones geográficas como elemento del desarrollo económico: el caso de Ecuador
por: Núñez Grijalva, Jorge
Publicado: (2020) -
Critical essay of the concept of Gastronomic Tourism between culture, heritage and travel: Análisis crítico del concepto de Turismo Gastronómico entre cultura, patrimonio y viaje.
por: Arias Castañeda, Esteban
Publicado: (2021) -
Fondas and their artisanal foods as a form of attracting gastronomic tourism to the city of Puebla : Las fondas y sus alimentos artesanales como fuente de atracción turístico gastronómico en la ciudad de Puebla
por: Acle Mena, Ramón Sebastián
Publicado: (2022) -
Las denominaciones de origen e indicaciones geográficas en el ecuador: importancia, necesidad de desarrollo y perspectivas jurídicas
por: Núñez Grijalva, Jorge
Publicado: (2017)