Enzimas lactasas fúngica y bacteriana para elaborar manjar deslactosado de leche de cabra

La intolerancia a la lactosa es un problema común que limita el consumo de productos lácteos. Este estudio evalúa la aplicación de dos enzimas lactasas, una fúngica (Kluyveromices lactis) y otra bacteriana (Bifidobacterium bifidum), para hidrolizar la lactosa en leche de cabra y desarrollar un manja...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Romero Vásquez, Katherine Lissette (author)
Rannpháirtithe: Agurto Garrido, Lissette Juliana (author)
Formáid: article
Teanga:spa
Foilsithe / Cruthaithe: 2024
Ábhair:
Rochtain ar líne:https://revistas.utb.edu.ec/index.php/rpa/article/view/3209
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!