Enzimas lactasas fúngica y bacteriana para elaborar manjar deslactosado de leche de cabra

La intolerancia a la lactosa es un problema común que limita el consumo de productos lácteos. Este estudio evalúa la aplicación de dos enzimas lactasas, una fúngica (Kluyveromices lactis) y otra bacteriana (Bifidobacterium bifidum), para hidrolizar la lactosa en leche de cabra y desarrollar un manja...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Romero Vásquez, Katherine Lissette (author)
Eará dahkkit: Agurto Garrido, Lissette Juliana (author)
Materiálatiipa: article
Giella:spa
Almmustuhtton: 2024
Fáttát:
Liŋkkat:https://revistas.utb.edu.ec/index.php/rpa/article/view/3209
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa