Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
The objective of the research was to evaluate the effect of the addition of three types of commercial yeast: Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces exiguus and Candida utilis, using molasses solution. The stages of the experiment consisted of yeast activation and fermentation for ethanol production...
Guardat en:
Autor principal: | Tuárez Párraga, Miguel Alejandro (author) |
---|---|
Altres autors: | Laz Mero, Mabel Leonela (author), Bermello Ochoa, Stephany Judith (author), Díaz Campozano, Edison Geovanny (author) |
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2020
|
Matèries: | |
Accés en línia: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/193 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
per: Tuárez Párraga, Miguel Alejandro
Publicat: (2020) -
Optimization of ethanol production from organic whey using kluyveromyces yeast in batch fermentation system
per: Cuasquer Chulde, Joselyn Andrea
Publicat: (2023) -
Influencia de la aplicación de dos tipos de levaduras y el tiempo de fermentación, en la calidad organoléptica de taza de Coffea arabica var. Típica de la finca Agroloja
per: Barba Rios, Cristina Elizabeth
Publicat: (2023) -
Producción de etanol a partir del mucílago de cacao (theobroma cacao) mediante fermentación alcohólica.
per: Luna Calderón, Tania Annabel
Publicat: (2018) -
Estudio para la reutilización de la levadura Saccharomyces Cerevisiae procedente de un proceso de fermentación en la elaboración de cerveza artesanal.
per: Zumárraga Parra, Rommel Hernán
Publicat: (2023)