Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
The objective of the research was to evaluate the effect of the addition of three types of commercial yeast: Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces exiguus and Candida utilis, using molasses solution. The stages of the experiment consisted of yeast activation and fermentation for ethanol production...
Gorde:
Egile nagusia: | Tuárez Párraga, Miguel Alejandro (author) |
---|---|
Beste egile batzuk: | Laz Mero, Mabel Leonela (author), Bermello Ochoa, Stephany Judith (author), Díaz Campozano, Edison Geovanny (author) |
Formatua: | article |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
2020
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/193 |
Etiketak: |
![]()
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
nork: Tuárez Párraga, Miguel Alejandro
Argitaratua: (2020) -
Optimization of ethanol production from organic whey using kluyveromyces yeast in batch fermentation system
nork: Cuasquer Chulde, Joselyn Andrea
Argitaratua: (2023) -
Influencia de la aplicación de dos tipos de levaduras y el tiempo de fermentación, en la calidad organoléptica de taza de Coffea arabica var. Típica de la finca Agroloja
nork: Barba Rios, Cristina Elizabeth
Argitaratua: (2023) -
Producción de etanol a partir del mucílago de cacao (theobroma cacao) mediante fermentación alcohólica.
nork: Luna Calderón, Tania Annabel
Argitaratua: (2018) -
Estudio para la reutilización de la levadura Saccharomyces Cerevisiae procedente de un proceso de fermentación en la elaboración de cerveza artesanal.
nork: Zumárraga Parra, Rommel Hernán
Argitaratua: (2023)