Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
The objective of the research was to evaluate the effect of the addition of three types of commercial yeast: Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces exiguus and Candida utilis, using molasses solution. The stages of the experiment consisted of yeast activation and fermentation for ethanol production...
Gardado en:
Autor Principal: | Tuárez Párraga, Miguel Alejandro (author) |
---|---|
Outros autores: | Laz Mero, Mabel Leonela (author), Bermello Ochoa, Stephany Judith (author), Díaz Campozano, Edison Geovanny (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2020
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/193 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
por: Tuárez Párraga, Miguel Alejandro
Publicado: (2020) -
Optimization of ethanol production from organic whey using kluyveromyces yeast in batch fermentation system
por: Cuasquer Chulde, Joselyn Andrea
Publicado: (2023) -
Influencia de la aplicación de dos tipos de levaduras y el tiempo de fermentación, en la calidad organoléptica de taza de Coffea arabica var. Típica de la finca Agroloja
por: Barba Rios, Cristina Elizabeth
Publicado: (2023) -
Producción de etanol a partir del mucílago de cacao (theobroma cacao) mediante fermentación alcohólica.
por: Luna Calderón, Tania Annabel
Publicado: (2018) -
Estudio para la reutilización de la levadura Saccharomyces Cerevisiae procedente de un proceso de fermentación en la elaboración de cerveza artesanal.
por: Zumárraga Parra, Rommel Hernán
Publicado: (2023)