Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
The objective of the research was to evaluate the effect of the addition of three types of commercial yeast: Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces exiguus and Candida utilis, using molasses solution. The stages of the experiment consisted of yeast activation and fermentation for ethanol production...
保存先:
第一著者: | Tuárez Párraga, Miguel Alejandro (author) |
---|---|
その他の著者: | Laz Mero, Mabel Leonela (author), Bermello Ochoa, Stephany Judith (author), Díaz Campozano, Edison Geovanny (author) |
フォーマット: | article |
言語: | spa |
出版事項: |
2020
|
主題: | |
オンライン・アクセス: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/193 |
タグ: |
![]()
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!
|
類似資料
-
Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
著者:: Tuárez Párraga, Miguel Alejandro
出版事項: (2020) -
Optimization of ethanol production from organic whey using kluyveromyces yeast in batch fermentation system
著者:: Cuasquer Chulde, Joselyn Andrea
出版事項: (2023) -
Influencia de la aplicación de dos tipos de levaduras y el tiempo de fermentación, en la calidad organoléptica de taza de Coffea arabica var. Típica de la finca Agroloja
著者:: Barba Rios, Cristina Elizabeth
出版事項: (2023) -
Producción de etanol a partir del mucílago de cacao (theobroma cacao) mediante fermentación alcohólica.
著者:: Luna Calderón, Tania Annabel
出版事項: (2018) -
Estudio para la reutilización de la levadura Saccharomyces Cerevisiae procedente de un proceso de fermentación en la elaboración de cerveza artesanal.
著者:: Zumárraga Parra, Rommel Hernán
出版事項: (2023)