Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
The objective of the research was to evaluate the effect of the addition of three types of commercial yeast: Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces exiguus and Candida utilis, using molasses solution. The stages of the experiment consisted of yeast activation and fermentation for ethanol production...
Saved in:
主要作者: | Tuárez Párraga, Miguel Alejandro (author) |
---|---|
其他作者: | Laz Mero, Mabel Leonela (author), Bermello Ochoa, Stephany Judith (author), Díaz Campozano, Edison Geovanny (author) |
格式: | article |
语言: | spa |
出版: |
2020
|
主题: | |
在线阅读: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/193 |
标签: |
![]()
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Evaluation of yeast for ethanol production from sugar cane molasses
由: Tuárez Párraga, Miguel Alejandro
出版: (2020) -
Optimization of ethanol production from organic whey using kluyveromyces yeast in batch fermentation system
由: Cuasquer Chulde, Joselyn Andrea
出版: (2023) -
Influencia de la aplicación de dos tipos de levaduras y el tiempo de fermentación, en la calidad organoléptica de taza de Coffea arabica var. Típica de la finca Agroloja
由: Barba Rios, Cristina Elizabeth
出版: (2023) -
Producción de etanol a partir del mucílago de cacao (theobroma cacao) mediante fermentación alcohólica.
由: Luna Calderón, Tania Annabel
出版: (2018) -
Estudio para la reutilización de la levadura Saccharomyces Cerevisiae procedente de un proceso de fermentación en la elaboración de cerveza artesanal.
由: Zumárraga Parra, Rommel Hernán
出版: (2023)