Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
The aim of the present study was to evaluate the natural occurrence of aflatoxins B1, B2, G1, and G2 in kernels of maize from the province of “Los Ríos”, Ecuador, applying a previously methodology validated in the laboratory of “Analysis Service and Food Research” from INIAP. For the purpose, immun...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Samaniego Maigua, Iván Rodrigo (author) |
---|---|
مؤلفون آخرون: | Espín Mayorga, Herlinda Susana (author), Villavicencio Linzán, Jean Paúl (author), Ortíz Ramos, Bladimir Efraín (author), Zambrano Mendoza, José Luis (author) |
التنسيق: | article |
اللغة: | spa |
منشور في: |
2018
|
الموضوعات: | |
الوصول للمادة أونلاين: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/150 |
الوسوم: |
![]()
لا توجد وسوم, كن أول من يضع وسما على هذه التسجيلة!
|
مواد مشابهة
-
Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
حسب: Samaniego Maigua, Iván Rodrigo
منشور في: (2018) -
Detection of mycotoxins (aflatoxins) in primary and processed foods for humans and farm animals, in Riobamba-Ecuador
حسب: Velarde Escobar, Kristina
منشور في: (2023) -
Aflatoxina B1, B2, G1, G2 en arroz al granel en el mercado mayorista El Arenal Cuenca. 2014
حسب: Escobar Hinojosa, Paulina del Rocío
منشور في: (2015) -
Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
حسب: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
منشور في: (2012) -
Artículo Científico - Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
حسب: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
منشور في: (2012)