Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
The aim of the present study was to evaluate the natural occurrence of aflatoxins B1, B2, G1, and G2 in kernels of maize from the province of “Los Ríos”, Ecuador, applying a previously methodology validated in the laboratory of “Analysis Service and Food Research” from INIAP. For the purpose, immun...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Samaniego Maigua, Iván Rodrigo (author) |
---|---|
Další autoři: | Espín Mayorga, Herlinda Susana (author), Villavicencio Linzán, Jean Paúl (author), Ortíz Ramos, Bladimir Efraín (author), Zambrano Mendoza, José Luis (author) |
Médium: | article |
Jazyk: | spa |
Vydáno: |
2018
|
Témata: | |
On-line přístup: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/150 |
Tagy: |
![]()
Žádné tagy, Buďte první, kdo vytvoří štítek k tomuto záznamu!
|
Podobné jednotky
-
Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
Autor: Samaniego Maigua, Iván Rodrigo
Vydáno: (2018) -
Detection of mycotoxins (aflatoxins) in primary and processed foods for humans and farm animals, in Riobamba-Ecuador
Autor: Velarde Escobar, Kristina
Vydáno: (2023) -
Aflatoxina B1, B2, G1, G2 en arroz al granel en el mercado mayorista El Arenal Cuenca. 2014
Autor: Escobar Hinojosa, Paulina del Rocío
Vydáno: (2015) -
Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
Autor: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
Vydáno: (2012) -
Artículo Científico - Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
Autor: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
Vydáno: (2012)