Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
The aim of the present study was to evaluate the natural occurrence of aflatoxins B1, B2, G1, and G2 in kernels of maize from the province of “Los Ríos”, Ecuador, applying a previously methodology validated in the laboratory of “Analysis Service and Food Research” from INIAP. For the purpose, immun...
Gardado en:
Autor Principal: | Samaniego Maigua, Iván Rodrigo (author) |
---|---|
Outros autores: | Espín Mayorga, Herlinda Susana (author), Villavicencio Linzán, Jean Paúl (author), Ortíz Ramos, Bladimir Efraín (author), Zambrano Mendoza, José Luis (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2018
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/150 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
por: Samaniego Maigua, Iván Rodrigo
Publicado: (2018) -
Detection of mycotoxins (aflatoxins) in primary and processed foods for humans and farm animals, in Riobamba-Ecuador
por: Velarde Escobar, Kristina
Publicado: (2023) -
Aflatoxina B1, B2, G1, G2 en arroz al granel en el mercado mayorista El Arenal Cuenca. 2014
por: Escobar Hinojosa, Paulina del Rocío
Publicado: (2015) -
Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
por: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
Publicado: (2012) -
Artículo Científico - Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
por: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
Publicado: (2012)