Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
The aim of the present study was to evaluate the natural occurrence of aflatoxins B1, B2, G1, and G2 in kernels of maize from the province of “Los Ríos”, Ecuador, applying a previously methodology validated in the laboratory of “Analysis Service and Food Research” from INIAP. For the purpose, immun...
Сохранить в:
Главный автор: | Samaniego Maigua, Iván Rodrigo (author) |
---|---|
Другие авторы: | Espín Mayorga, Herlinda Susana (author), Villavicencio Linzán, Jean Paúl (author), Ortíz Ramos, Bladimir Efraín (author), Zambrano Mendoza, José Luis (author) |
Формат: | article |
Язык: | spa |
Опубликовано: |
2018
|
Предметы: | |
Online-ссылка: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/150 |
Метки: |
![]()
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
|
Схожие документы
-
Assessment of aflatoxin B1, B2, G1 and G2 contamination in kernels of maize
по: Samaniego Maigua, Iván Rodrigo
Опубликовано: (2018) -
Detection of mycotoxins (aflatoxins) in primary and processed foods for humans and farm animals, in Riobamba-Ecuador
по: Velarde Escobar, Kristina
Опубликовано: (2023) -
Aflatoxina B1, B2, G1, G2 en arroz al granel en el mercado mayorista El Arenal Cuenca. 2014
по: Escobar Hinojosa, Paulina del Rocío
Опубликовано: (2015) -
Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
по: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
Опубликовано: (2012) -
Artículo Científico - Evaluación de los niveles de aflatoxinas B1, B2, G1 y G2 en maní a granel comercializado en la ciudad de Sangolquí mediante el método de cromatografía líquida de alta resolución con detector de fluorescencia y caracterización morfológica del hongo productor de aflatoxinas
по: Fierro Aguilar, Karla Alejandra
Опубликовано: (2012)