Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Tallennettuna:
Päätekijä: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Muut tekijät: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Aineistotyyppi: | article |
Kieli: | spa |
Julkaistu: |
2017
|
Aiheet: | |
Linkit: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Tagit: |
![]()
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
Tekijä: García Vilema, Franklin Raúl
Julkaistu: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
Tekijä: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Julkaistu: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Tekijä: Maldonado Cevallos, César Augusto
Julkaistu: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
Tekijä: Leitón Rosero, Fernando
Julkaistu: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
Tekijä: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Julkaistu: (2016)