Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Enregistré dans:
Auteur principal: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Autres auteurs: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Format: | article |
Langue: | spa |
Publié: |
2017
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Tags: |
![]()
Pas de tags, Soyez le premier à ajouter un tag!
|
Documents similaires
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
par: García Vilema, Franklin Raúl
Publié: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
par: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Publié: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
par: Maldonado Cevallos, César Augusto
Publié: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
par: Leitón Rosero, Fernando
Publié: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
par: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Publié: (2016)