Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Gardado en:
Autor Principal: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Outros autores: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Formato: | article |
Idioma: | spa |
Publicado: |
2017
|
Subjects: | |
Acceso en liña: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Tags: |
![]()
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
Títulos similares
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
por: García Vilema, Franklin Raúl
Publicado: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
por: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Publicado: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
por: Maldonado Cevallos, César Augusto
Publicado: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
por: Leitón Rosero, Fernando
Publicado: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
por: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Publicado: (2016)