Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Sparad:
Huvudupphovsman: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
Övriga upphovsmän: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
Materialtyp: | article |
Språk: | spa |
Publicerad: |
2017
|
Ämnen: | |
Länkar: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
Taggar: |
![]()
Inga taggar, Lägg till första taggen!
|
Liknande verk
Liknande verk
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
av: García Vilema, Franklin Raúl
Publicerad: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
av: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
Publicerad: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
av: Maldonado Cevallos, César Augusto
Publicerad: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
av: Leitón Rosero, Fernando
Publicerad: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
av: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
Publicerad: (2016)