Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
Sucrose is the final product of the sugar cane (Saccharum officinarum L.) agroindustrial process and is a key factor in the sugar mills activities planning. The result of its production can be affected by several factors inherent to the type of harvest, and it is common that losses are generated due...
Saved in:
主要作者: | Maldonado Cevallos, César Augusto (author) |
---|---|
其他作者: | Arteaga García, María Elizabeth (author) |
格式: | article |
語言: | spa |
出版: |
2017
|
主題: | |
在線閱讀: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/103 |
標簽: |
![]()
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Utilización de tres métodos químicos para la conservación de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.) en Puyo, Provincia de Pastaza
由: García Vilema, Franklin Raúl
出版: (2012) -
Utilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum officinarum) como medio de cultivo para la producción de Saccharomyces boulardii L ., Machala 2014.
由: Espinoza Ordoñez, Vicente Armando
出版: (2015) -
Recovering sucrose from mechanical harvesting of green sugar cane
由: Maldonado Cevallos, César Augusto
出版: (2017) -
Purificación y estabilización del jugo de caña de azúcar (Saccharum Officinarum L)
由: Leitón Rosero, Fernando
出版: (2011) -
Utilización de Saccharum officinarum (Caña de azúcar) en la alimentación de pollos broiler
由: Calle Ortiz, Lisbeth Ximena
出版: (2016)