Inhibition of Streptococcus mutans with extracts of Rubus ulmifolius, Passiflora mollissima and Vaccinium floribundum
It is known that excessive consumption of sugars leads to tooth decay and obesity, among other diseases. Some phenolic compounds have an antimicrobial character. In this study, the antimicrobial activity of blackberry (Rubus ulmifolius), taxa (Passiflora mollissima) and mortiño (Vaccinium floribund...
Guardat en:
Autor principal: | Santacruz Terán, Stalin Gustavo (author) |
---|---|
Altres autors: | Tagle González, Rudy Gissella (author) |
Format: | article |
Idioma: | spa |
Publicat: |
2020
|
Matèries: | |
Accés en línia: | https://revistasespam.espam.edu.ec/index.php/Revista_ESPAMCIENCIA/article/view/220 |
Etiquetes: |
![]()
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Inhibition of Streptococcus mutans with extracts of Rubus ulmifolius, Passiflora mollissima and Vaccinium floribundum
per: Santacruz Terán, Stalin Gustavo
Publicat: (2020) -
Efecto inhibitorio del extracto de Propóleo edulcorado con Xilitol a diferentes concentraciones sobre Streptococcus mutans
per: Narváez Verdezoto, Ana Carolina
Publicat: (2018) -
Estudio in vitro del extracto de arrayan como inhibidor de crecimiento del Streptococo mutans
per: Castillo Rodríguez, Diana Katherine
Publicat: (2023) -
Serotipos prevalentes de Streptococcus Mutans en América latina. Revisión bibliográfica
per: Motoche Carrión, Mishell Elizabeth
Publicat: (2021) -
Efecto antimicrobiano in vitro del extracto de Vitis vinífera (uva) sobre el Streptococcus mutans
per: Alarcón Cárdenas, José Sebastián
Publicat: (2018)